Dovada de ipocrizie

Domnule Victor Ponta,

Am urmărit interviul dumneavoastră de la Antena 3. Nu singur, eram şi sunt împreună cu câţiva prieteni: Zsolt Naghy, Codruţ Sereş, Dan Samson şi Alexandru Bucşă.

Aţi afirmat că ” cea mai mare suferinţă este să fii acuzat pe nedrept”. Vă dau dreptate. Atunci când eşti condamnat pe nedrept suferinţa se poate transforma in ură.

Pentru referendum, pentru crearea USL sau a PLR, Dan Voiculescu a fost util. Ura lui Traian Băsescu a dus la condamnarea pe nedrept a lui şi a altor 11 persoane nevinovate. Nu aţi reacţionat. Mai mult decât atat, îl toleraţi in Guvern pe laşul,trădătorul şi coruptul Daniel Constantin. Este ipocrizie sau complicitate?

In 2011 aţi afirmat public că vreţi să deveniţi prim-ministru pentru ca nedreptăţi precum cea din cazul Zsolt Nagy să nu se întâmple. Aţi devenit prim-ministru. V-aţi ţinut de promisiune? Zsolt Nagy nu a mai fost acuzat pe nedrept? A fost condamnat pe nedrept împreună cu Codruţ Sereş.

În cazul Rompetrol există acuzaţia că 2 americani ( Phil Stevensen şi Collin Hart) împreună cu Patriciu au constituit un grup infracţional. Cum cetătenii americani sunt tabu pe teritoriul marelui aliat al SUA, grupul a rămas format din Dan ,Costache şi Patriciu. Din nefericire grupul a murit. Şi penru că moartea trebuie pedepsită, în cazul Rompetrol alte 10 persoane au fost condamnate. Condamnările au survenit, toate, în prejma campaniei prezidenţiale. Interesul naţional trebuia să primeze. Pionii nu contează.Toţi am fost jertfiţi pe altarul marelui ideal.

Nu aţi devenit preşedinte dar aţi rămas prim-ministru. Pe altarul marii lupte cu corupţia au apărut noi jertfe. Liviu Dragnea şi Dan Samson. Participarea la vot a românilor trebuie pedepsită. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Oamenii nu contează. Separaţia puterilor în stat este un adăpost in care strigătele de deznădejde ale victimelor nu se aud. Între cele 3 puteri sunt ziduri înalte,gri cu sârma ghimpată ca la Penitenciarul Rahova.

This entry was posted in Blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.