Doamnă Judecător Camelia Bogdan,

Aţi afirmat că aţi primit de la M.A.D.R. 2 mii de euro şi că aţi adus statului roman in procesul I.C.A. 100 de milioane de euro. Adevarul este că aţi luat deja 2 mii de euro, sumă pentru care aţi făcut următoarele ilegalităţi:

1.Aţi acceptat ca M.A.D.R. să se constitue parte civilă, în procesul I.C.A. deşi “Fondul de dezvoltare a Agriculturii Românesti” a fost desfiinţat la data de 01.01.2003. Parte civilă în acest proces putând fi Min. Finanţelor, instituţie către care s-au şi virat sumele rezultate din toate procesele de privatizare coordonate de A.D.S., inclusiv de la I.C.A.

2.Încălcînd art.172 (12) din CPP, aţi refuzat expertiza judiciară faţă de Raportul de Constatare Suplimentar din data de 17.09.2008, deşi ştiaţi  că acest Raport este un fals intelectual.

3. Aţi înlaturat Expertiza Judiciara întocmită de dl. expert Harabagiu prin 2 falsuri:

a) aţi afirmat că nu s-a făcut reevaluarea, evaluarea iniţială s-a facut utilizandu-se metoda simplificată.

b) aţi afirmat că inflatia în ultimii trei ani a fost de 115%, deşi aveaţi datele Comisiei Naţionale de Statistică, date care arată că inflaţia a fost de 88,8%.

4. Aţi refuzat chemarea ca martor a lui Dacian Cioloş deşi stiaţi că acesta a făcut un abuz în serviciu şi fals intelectual în adresa prin care M.A.D.R. se constituia ca parte civilă în proces. Aţi acoperit cu bună stiinţa faptele comise de DACIAN  COLOŞ.

5. Aţi afirmat că prin marirea capitalului social cu 1 mil.USD Dan Voiculescu a dobandit 93% din I.C.A. Afirmatia este un fals intelectual. Dan Voiculescu detinea, la data acestei măriri de capital social 78% din I.C.A. Mai mult de atît, aţi considerat acest fapt ca fiind spălare de bani  fără a cere exprtiza la data efectuării operaţiunii (2004). Aţi fi constatat că rezultatul acestei măriri de capital social a fost o pierdere pentru Dan Voiculescu chiar folosind ca bază de calcul falsul intelectual făcut de specialistul DNA Aurelia Nicole.

Faptele penale comise: fals intelectual, uz de fals, conflict de interese şi represiune nedreaptă sunt urmare a ordinelor primite şi a frustrărilor şi complexelor dumneavoastră. Rezultatul a fost condamnarea pe nedrept a 12 persoane.

Clasarea dosarului penal deschis,urmare a plîngerii făcute de mine este o mare ruşine pe obrazul Parchetului de pe lângă ÎCCJ. Sper ca Procurorul General al României să redeschidă acest dosar pentru ca o crimă juridică precum procesul I.C.A să fie îndreptată.

Sorin Pantiş

 

This entry was posted in Blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.